Kiemelten foglalkozunk vállalati épületfejlesztésekkel, és csarnokok szerelésével/építésével. Több mint 20 éves szakértelmünk garancia arra, hogy gyors és jól tervezhető időben kivitelezünk egy fejlesztési beruházást. Pályázati megvalósítással is van tapasztalatunk.

Közös érdekünk a stílusos, reprezentatív megjelenés, amely hosszútávon kiszolgálja a megrendelő vállalat igényeit. Célunk alacsony energiaigényű magas minőségű technológiák alkalmazása, amely biztosítja az épület gazdaságos működtetését. Igény esetén cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, akár az építési engedélytől, a használatba vételi engedélyig. Kiterjedt, régóta működő alvállalkozói kapcsolatokkal rendelkezünk, így bármely problémára tudunk megoldást.

 

Célunk olyan lakóépületek kivitelezése, melyek a mai építőiparban a elérhető legjobb anyagokból készülnek, és garantálják a jövőben is fenntartható, kellemesen lakható házat. Az alkalmazott technológiák segítségével, olyan energiatakarékos és értékálló épületet hozunk létre, mely évekkel később is megfelel az elvárt követelményeknek. Egy ilyen ház megtakarítás a jövőre nézve, a kevesebb energiafelhasználás, és a későbbi felújítások miatt.

Amennyire lehet, levesszük az ön válláról a terhet, segítünk az építési naplóval kapcsolatos tevékenységekben, igény esetén cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, akár az építési engedélytől, a használatba vételi engedélyig. Kiterjedt, régóta működő alvállalkozó kapcsolatokkal rendelkezünk, így bármely problémára tudunk megoldást.